czym usunąć pozostałości niebieskiego lakieru z czarnejperły
Zamieszczone przez djczas
co do spota wigilijnego to chętnie bym sie z wami spotkał jak tylko mnie ktos przygarnie do siebie w obie strony
Ten spot wypada w sumie wyjazdowy ale z tego co widzę to raczej będzie na miejscu w Sączu.
Może ivan z chłopakami będzie sie wybierał do nas na spota to Cię zgarnie.
czym usunąć pozostałości niebieskiego lakieru z czarnejperły
Witam.
Tak jak w temacie mam problem, ponieważ jakiś baran przeharatał mi przednie drzwi od strony pasażera (najprawdopodobniej rowerem). Jest też małe wgniecenie na środku drzwi.
I teraz mam do Was pytanie, a mianowicie: czym usunąć niebieski lakier, który pozostał na drzwiach? Drobne rysy udało mi sie zniwelować pastą, ale to cholerstwo nie chce niczym zejść, a że jest to na samym środku drzwi to strasznie mnie wkurza.
Pozdrawiam
kiszczu
Auto landu pasta lekko ścierna sam się tym wyzbyłem wszystkich kolorów lakieru mojej Fabki a przez 10 lat trochę się nazbierało różnokolorowych rys w rożnych dziwnych miejscach
mozesz równiez rozpuszczalnikiem a pozniej pastą, nie martw sie rozpuszczalnik nie rozpusci twojego lakieru Ostatnio sciągałem małą reklame z mojego szkodnika a że cięzko litery naklejane schodziły więc użyłem rozpuchola i poszło bez bulu
cześć. a ja tak koło tematu. jak ściągnąć znaczki z klapy :?: chcę je usunąć, bo wyglądają nieładnie i mają bąble a ponadto jak dla mnie wlepa OCP wystarczy jako ozdobnik.
Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
No to nie jest najlepszy pomysł
Tak jak napisał Marx i Maru tylko glinką !!
Rozpuszczalnika nie polecam bo pieknie wysusza lakier i zostaną matowe plamy w tym miejscu.
Dzięki chłopaki za odpowiedzi.
Spróbuje zrobić to glinką. Mam nadzieje, że bedzie dobrze.
P.S
Chciałbym zobaczyć jak wyglądałaby moja czarna perła po Twoich zabiegach Maru 123,
pozdrawiam i życze szerokości
zapraszam do Raszyna i za nie dużą kasę zrobimy polerkę drzwi
preparat do polerowania, maszyna polerska z odpowiednią tarczą i powinno zejść
jak nie starczy pasta to są papiery scierne (1500-2000) do grubych rys i dopiero polerka
efekt można pooglądać na http://automagic.com.pl/
rabat na hasło "OCP" - 5%
Nabytek w 04.2010 r czyli 2,0 TDI.
Po drodze Verso 2,0 D4D, Auris 1,6 Velmatec
A teraz jest 1,4 TSI z 2012
Komentarz